Reconditioneaza ecranul telefonului iPhone 7

Daca iti doresti un telefon nou, daca telefonul tau s-a stricat si ai mare nevoie de un alt telefon, doar ca nu vrei sa cheltuiesti o suma prea mare de bani, dar cu toate acestea iti doresti un telefon performant, care sa aiba camere bune si o baterie mare, poate ca vei tinde sa te orientezi catre un alt model care se incadreaza in bugetul tau si vei renunta la telefonul dorit pentru ca este prea scump. Dar, se poate sa cumperi telefonul mult dorit reconditionat, astfel ca vei putea economisi aproximativ 200-300 de lei. Multe persoane evita aceasta metoda pentru ca nu stiu exact ce presupune, iar ei cred ca reconditionat inseamna stricat, iar ei vor trebui ca apoi sa il repare, dar nu este adevarat. Pentru a lamuri ce inseamna un telefon reconditionat si pentru a nu iti mai fi frica sa cumperi un astfel de telefon, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla.

Intr-un depozit ajunge un lot de telefoane, iar o persoana are rolul, responsabilitatea de a verifica daca telefoanele din acel lot functioneaza perfect, daca nu ai vreo problema atat din interior, cat si din exterior. Pentru a se verifica starea telefonului va fi nevoie sa se desfaca un telefon pentru a se testa. Daca acel telefon prezinta chiar si cea mai mica problema, indiferent ca este in exterior sau interior, intregul lot se va trimite inapoi, pentru ca nu se pot expune la vanzare telefoane cu defecte. Dar, in cazul in care telefonul functioneaza si arata perfect, celelalte telefoane se vor expune la vanzare cu pretul initial, cel stabilit, iar cel care a fost testat se va expune la vanzare cu un pret mai mic cu aproape 200-300 de lei. Deci, daca vrei sa iti cumperi, de exemplu un iPhone 7, dar iti lipsesc din buget acesti bani pentru a-l cumpara nou, poti sa te gandesti sa il cumperi reconditionat, pentru ca el nu va fi spart, astfel incat sa fie necesar sa schimbi geamul la iPhone 7. Daca telefonul ar fi fost spart, intregul lot ar fi fost trimis inapoi, inclusiv telefonul desfacut si testat. Asta inseamna ca nu mai trebui sa iti fie teama ca daca vei cumpara un telefon reconditionat ca va fi spart sau stricat si ca va trebui sa il repari, pentru ca nu asta inseamna un telefon reconditionat.

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi un telefon dar nu vrei sa cheltuiesti o suma mare de bani, poti sa te gandesti la cumpararea unui telefon reconditionat, pentru ca el nu va fi spart sau stricat. Un telefon reconditionat inseamna doar un telefon testat profesional, curatat si ambalat profesional, deci poti sa il cumperi cu mare incredere.