Cel mai bun tracker de somn

Daca in ultimul timp nu te-ai odihnit prea bine, daca ai dori sa stii ce sa faci pentru a te odihni mai bine, sa primesti sfaturi si indicii cu privire la somnul tau, poate ca un tracker care sa iti monitorizeze somnul ti-ar fi de mare folos. Exista multe trackere de fitness care au senzorii necesari pentru urmarirea somnului. Poate ca nu iti surade ideea de a dormi cu un ceas, exista alte metode, exista o banda care sta sub sau deasupra saltelei, iar in aplicatie vei vedea datele somnului tau. Daca vrei sa afli care snt aceste trackere pentru somn, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Withings Sleep costa 74 de dolari si este o banda care poate fi asezata sub saltea, deci nu va trebui sa porti un ceas in somn. Banda poate sa monitorizeze mai multe activitati, adica somnul, ritmul cardiac, daca si cate ai sforait si durata somnului. Aplicatia este usor de utilizat, este intuitiva. 

Beddit 3,5 este un monitor de somn ce trebuie asezata deasupra saltelei, adica sub cearsaf. Dimineata vei putea vizualiza datele somnului tau, tipul somnului, ritmul cardiac si altele. Poate oferi sfaturi cu privire la temperatura din pat si umiditate. Datele vor fi afisate in grafice, dar sunt usor de citit si de analizat.

S+ de RedMed costa 59 de dolari si este un alt monitor de somn, doar ca acesta poate sta pe noptiera, iar el poate urmari respiratia, ritmul cardiac, miscarile si calitatea generala a somnului. Va tine cont de zgomot, de lumina si poate oferi sfaturi cu privire la imbunatatirea mediului. Aplicatia ofera exercitii de respiratie, va poate spune sa dormi pe partea stanga daca ai probleme la stomac si alte informatii pe care alte trackere nu e pot oferi.

Emfit QS HVR Sleep Monitor trebuie asezat sub saltea, poate masura ritmul cardiac, poate oferi sfaturi de recuperare a somnului si poate sa urmareasca etapele somnului.

Withings Move costa 69 de dolari si este un ceas ieftine de urmarire a somnului si nu trebuie sa activezi vreo functie prin care sa inceapa urmarirea somnului, o va face automat. Ofera date cu privire la somnul profund, cat de des te-ai trezit noapte si altele. Durata de viata a baterie este de 18 luni.

Polar M430 costa 139 de dolari si este un ceas potrivit pentru alergare, dar ofera date foarte bune despre somn. Poate spune cu precizie timpul in care ai dormit, nu in care doar ai stat in pat, datele sunt infuentate si de antremantele din ziua respectiva.

Asadar, daca ai nevoie de sfaturi, de date cu privire la calitatea somnului tau, fie ca esti de acord cu purtarea ceasului in somn, fie ca nu, exista trackere de somn potrivite pentru ambele tipuri de persoane.