Carcase ieftine pentru AirPods

AirPods-urile sunt unele accesorii foarte importante pentru utilizatorii de dispozitive de la Apple. Castile acestea wireless sunt scumpe si sunt destul de usor de pierdut, iar dupa ce ai cheltuit o suma mare de bani nu cred ca ai fi indiferent in aceasta situatie. Pe langa acest dezavantaj, ele se pot zgaria in cazul unor accidente si se pot strica, pot avea apoi o mica fisura sau chiar se pot defecta de tot, de aceea ar fi foarte utila o carcasa de protectie. Nu trebuie a te speri, pentru ca exista carcase ieftine, sub 15 dolari, iar daca vrei sa afli care sunt acestea, ramai cu ochii pe randurile de mai jos. 

Carcasa NeotrixQI AirPods costa 6 dolari, este robusta, este realizata adintr-un strat subtire de silicon, este rezistenta la apa, are un capac ce se poate atasa pentru protectia la praf pentru portul de incarcare, are LED ce straluceste, are un carabinier deci se poate atasa la un rucsac.

Carcasa Mobosi Military AirPods costa 16 dolari, este din cauciuc, are un design unic, are si aceasta carcasa un carabinier ce se poate detasa. Cum spune si numele, are un design militar si acest design ajuta foarte mult si la aderenta si se poate gasi la o reducere de 5%, adica la 14 dolari cu un cupon de reducere. 

Carcasa Mini Car Elago costa 12 dolari si este o carcasa amuzanta si interesanta in forma de o mica masina. Pentru ca multe persoane isi doresc accesorii cat mai interesante si atractive, aceasta carcasa poate sa reprezinta o alegere perfecta. Este din silicon, farurile si stopurile masinii stralucesc in intuneric. Carcasa nu ofera incarcare wireless, din pacate.

Carcasa Doboli AirPods Pro costa 5 dolari este fabricata din silicon si este disponibila intr-o gama larga de culori. Are un LED, din pacate, nu are incarcare wireless, dar spre fericirea noastra, este rezistenta la apa. Are si un carabinier ce este util pentru atasarea la un rucsac sau la o geanta.

Carcasa Ztotop pentru AirPods Pro costa 12 dolari si daca pana acum am prezentat carcase din silicon sau cauciuc, aceasta este fabricata dintr-o combinatie intre aceste 2 materiale, ceea ce face ca aceasta carcasa sa fie mult mai rezistenta, mai durabila, fiind considerata cea mai rezistenta carcasa dintre cele prezentate anterior. Din pacate, nici aceasta nu ofera incarcare wireless, ci doar prin USB-C si vine la pachet cu un carabinier. 

Acestea fiind spuse, daca ai o pereche de casti wireless de la Apple si nu ai nicio carcasa de protectie pentru ele si nici nu vrei sa cheltuiesti o suma mare de bani pentru una, cele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune si ieftine carcase pe care le poti gasi pe piata.