Reduceri la telefoane de Prime Day

Nici anul acesta nu va lipsi Prime Day si va incepe in data de 13 octombrie si se va incheia pe 14 octombrie. Prima Day incepe exact in ziua in care Apple isi va lansa noile sale telefoane, Iphone 12, dar acestea nu se vor afla la reducere, dar este posibil sa exista cateva reduceri la modelele sale mai vechi. Amazon a spus ca vor fi reduceri de la dispozitivele Alexa pana la laptopuri si televizoare. Amazon va avea reduceri foarte bune si la cateva modele de telefoane, iar daca vrei sa iti cumperi un telefon, va fi momentul potrivit pentru a-l cumpara, iar mai jos voi prezenta unele dintre modelele care se vor afla la reducere. 

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat de catre Samsung ca fiind o varianta mai accesibila a seriei S20, iar de Prime Day se va afla la un pret mai mic ca pana acum, adica va avea un pret de 600 de dolari si vei economisi 100 de dolari. El are 3 camere de spate, este dotat cu un procesor puternic, este compatibil cu reteaua 5G si este rezistent la apa si la praf, are IP68.

Motorola Razr are conectivitate 5G si este un telefon pliabil care se va afla la un pret de 1,200 de dolari, economisind 200 de dolari. Are camere noi, afisajul extern este imbunatatit, iar cand se pliaza se poate potrivi si in buzunare mai mici. Daca esti un fan al telefoanelor pliabile, poti sa il cumperi pe acesta, fiind un telefon bun, iar acum se afla la un pret foarte bun.

TCL 10L costa 210 dolari si vei putea economisi 40 de dolari, a fost lansat in luna mai, nu are cele mai bune caracteristici, dar are un design elegant, iar cu sarcinile de baza si mai simple se poate descurca.

Motorola Moto G7 Power costa 180 de dolari si vei putea economisi 65 de dolari, are o serie de functii premium, este dotat cu o baterie mare, are un procesor mai bun, mai rapid si mai puternic, decat modelul dinaintea sa.

Motorola One Zoom costa 320 de dolari si poti sa economisesti 130 de dolari, este un telefon de gama medie, are un finisaj mat, ceea ce inseamna ca amprentele nu vor fi foarte vizibile, plus ca designul este mai special si mai elegant. Are 4 camere de spate, o camera frontala, ele sunt destul de bune si o baterie mult mai mare.

Acestea fiind spuse, daca esti in cautarea unui telefon, poti sa beneficiezi de o reducere semnificativa la unele modele de telefoane cu ajutorul Prime Day care va incepe pe 13 octombrie, avand o perioada destul de scurta de a prinde ofertele cele mai bune.