Teste de rezistenta la Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra este cel mai scump telefon al anului de la compania Samsung. Are o camera foarte buna, un procesor puternic, un design premium, iar Samsung sustinea ca este cel mai rezistent telefon. Este singurul care are Gorilla Glas Victus si pe fata si pe spate. Voi prezenta rezultatele testelor de rezistenta, daca vrei sa afli daca este sau nu Samsung Galaxy Note 20 Ultra cel mai rezistent telefon, urmareste randurile de mai jos. 

La primul test s-au folosit niste chei, un stilou si cateva monede in aceeasi geanta cu Galaxy Note 20 Ultra. Geanta a fost scuturata destul de tare pentru aproape 1 minut. Telefonul era intact, nu avea nici cea mai mica zgarietura. 

Telefonul s-a asezat pe o placa de ceramica, pentru a se vedea care ar fi rezultatul daca ar fi scapat in bucatarie sau in baie. Prin miscari circulare, telefonul a fost frecat de placa aproape 30 de secunde. Telefonul s-a ales cu cateva zgarieturi foarte mici in partea stanga a ecranului, plus cateva zgarieturi mai mari in partea de jos si sus, dar ecranul era functional. 

Daca pana acum s-a testat fata telefonului, trebuie sa aflam cate de rezistent este si spatele. S-a folosit un smirghel pe spate telefonului timp de aproape 10 secunde. Avand in vedere ca designul camerei este iesit in afara, nu s-au produs prea multe daune. Doar in jurul camerei erau niste zgarieturi destul de mari, dar se mai puteau face poze bune, pentru ca zgarietura nu acopera nicio lentila. Sticla de spate a ramas intacta. 

De obicei, telefonul se scapa din buzunar. Galaxy Note 20 Ultra s-a ales cu un colt spart si cateva mici zgarieturi in coltul opus. Zgarietura s-a extins pe tot ecranul, dar el inca functiona. Tot din buzunar, telefonul a fost aruncat cu spatele. Acum, spatele era spart complet, dar camera era intacta. 

Galaxy Note 20 Ultra a fost aruncat de la 6 metri. Telefonul a fost aruncat cu ecranul in jos. Au aparut zgarieturi aproape pe tot ecranul. In partea laterala stanga erau cele mai multe zgarieturi, iar cele din jos s-au extins pe tot ecranul. Cu toate aceste zgarieturi ecranul inca functiona. 

Aceste teste sunt putin cam dure decat se poate intampla in viata de zi cu zi. Galaxy Note 20 Ultra nu a avut nicio mica zgarietura in geanta cu chei, monede si stilou. Din buzunar s-a ales cu o mica spartura la ecran, dar la alt test, spatele era complet spart. Chiar daca este un telefon rezistent, o husa si o folia de protectie sunt recomandate.

Prin urmare, Samsung Galaxy Note 20 Ultra a fost supus testelor de rezistenta si s-a dovedit a fi intr-adevar rezistent.