Google Pixel Buds 2020- review

Apple are un nou rival pentru AirPods, ci anume Google Pixel Buds din 2020. Primele modele de casti de la Google nu au avut un succes asa de mare pentru ca nu au fost prea bune. Daca vrei sa iti cumperi aceste perechi noi de casti, inainte ma gandesc ca ai vrea sa auzi mai multe detalii despre ele, de aceea in randurile de mai jos le voi descrie. 

Google Pixel Buds sunt potrivite pentru persoanele carora le place Google Assistant. Aceste casti sunt wireless si beneficiaza de toate serviciile de la Google. 

Varfurile primelor modele de casti de la Google era foarte grele si nu erau wireless, erau cu fir. Dar acest casti noi sunt elegante si au mult mai multe specificatii. Sunt disponibile in alb mat, carcasa de incarcare se inchide cu un clip. Totusi au un dezavantaj al varfurilor. Au o membrana din silicon care te va deranja, este destinata pentru a nu cadea casca din ureche. Poate ca vei suporta casti o ora sau 2, dar dupa durerea devine insuportabila. 

Conectarea cu un telefon Android este foarte simpla. Cu Pixel Buds poti sa vorbesti sau poti sa setezi din controale. Pentru a reda muzica si pentru a pune pe pauza, trebuie s apesi o singura data, pentru a merge la piesa urmatoare trebuie sa apesi de 2 ori si de 3 ori pentru a merge inapoi. Apsarea lunga declanseaza Google Assistant, iar alta apasare dubla face ca el sa se inchida. Calitatea microfonului este destul de buna atat pentru a vorbi cu asistentul vocal, cat si pentru apeluri. Castile au totusi orificii de aerisire pentru a se asigura ca auzi si ce se intampla in jurul tau, ceea ce inseamna ca nu au functia de anulare a zgomotului si lipsa acesteia determina ca multi utilizatori ca evite aceste casti, mai ales ca ele costa 179 de lire sterline. 

Castile sunt potrivite si pentru exercitii, antrenamentele tale zilnice, mai ales ca sunt rezistente la transpiratie, doar ca dupa cateva ore ureche te va durea din cauza acelei membrane de silicon. 

Durata de viata a bateriei nu este de buna. Ea rezista aproape 4 ore de ascultare a melodiilor, fiind un rezultat destul de mic. Incarcarea la carcasa ii asigura 24 de ore de functionare, dar va trebuie sa le scoti din carcasa si sa le conectezi regulat. 

Durata de viata a bateriei nu este prea buna, nici calitatea sunetului nu este atat de buna, doar Google Assistant functioneaza bine. 

Asa ca, Google Pixel Buds nu sunt chiar cele mai bune casti wireless, nu au functia de anulare a zgomotului, care este din ce in ce mai cautata, au un pret destul de mare pentru atat de multe lipsuri si dezavantaje, ceea ce duce la concluzia ca nu isi merita banii si ca ar fi mai bine sa te oritenzi catre alte casti mai bune.