Cele mai bune biciclete electrice din 2020

Exista persoane care prefera sa se deplaseze in orice loc cu bicicleta decat cu un mijloc de transport in comun, masina proprie sau pe jos. In plus, mersul cu bicicleta este si sanatos si reusesti sa protejezi si mediul inconjurator. Dar cand vine vorba de a-ti cumpara o bicicleta electrica buna, poate ca nu esti atat de priceput si nu sti daca vei face sau nu o alegere buna. Tocmai de aceea, in randurile de mai jos voi descrie care sunt cele mai bune bicicleta electrice din 2020, asa ca, citeste randurile urmatoare. 

Swagtron EB5 Pro este potrivit pentru cineva care se deplaseaza adesea in spatii mici, inguste. Este o bicicleta cu un motor electric, care are si o clapeta de accelerare, asta inseamna ca nu trebuie sa pedalezi deloc. In cazul in care se intampla ceva si se strica motorul, poti sa pedalezi pentru ca are si pedale care pot fi folosite. Cu bateria completa poate parcurge pana la 15 mile cu o viteza de 15 km/ h. Bicicleta este pliabila si are o singura viteza. Ea costa 500 de dolari. 

Rad Power Bikes RadRunner 1 este potrivit pentru o plimbare de 2 pasageri. Ea costa 1,199 de dolari. Are o baterie de 48 de volti, un motor de 750 de wati, care poate sa atinga viteze de 20 km/ h. Are 4 niveluri de viteza. 

Trek Super Commuter Plus 8S se gaseste la un pret de 3.600 de dolari, fiind la reducere de la 5.200 de dolari. Are 11 viteze, iar atunci cand exista portiuni abupte se pot folosi pedalele pentru a ajuta motorul sa urce. Are cea mai buna durata de viata a bateriei, fiind potrivita pentru distante mai lungi. Bicicleta aceasta nu are acceleratie, ceea ce inseamna ca trebuie folosite pedalele. 

Trek Allant Plus 9.9S costa 6,000 de dolari si are un design destul de elegant si are o baterie detasabila, care se afla in cadru. Are si o baterie secundara de 500 de wati. Are un ecran care arata viteza, iar aplicatia Bosh, care functioneaza atat pe IOS, cat si pe Android, iti arata locul in care ai mers si cat a durat pana cand ai ajuns acolo. Bicicleta poate sa atinga si viteza de 28 km/ h daca folosesti optiunea 75 Newton. Cadrul este confectionat din fibre de carbon si are 51 de kilograme. 

Acestea fiind spuse, multe persoane prefera sa se deplaseze in anumite locuri sau in cat mai multe locuri posibile cu bicicleta si exista diferite modele de biciclete electrice care sunt foarte bune. Este adevarat ca au preturi destul de mari si nu orice persoana este dispusa sa cheltuiasca asa multi bani pentru o bicicleta, dar sunt si persoane care isi doresc foarte mult o astfel de bicicleta si care sunt dispusi sa cheltuiasca chiar si o suma mare de bani.