Metode de protejare a ecranului telefonului

Atunci cand esti hotarat sa iti cumperi un telefon, pe langa pretul, designul si caracteristicile pe care le are telefonul pe care ai pus ochii, trebuie sa te mai interesezi cat te-ar costa cheltuielile suplimentare, precum o reparatie, o inlocuire a sticlei si altele in cazul nefericit de stricare sau spargere a ecranului foliei. 

In cazul in care iti doresti un telefon bun si care sa nu iti aduca probleme ar trebui sa te orientezi catre un telefon de la Apple, Samsung sau chiar Huawei, fiind in categoria brandurilor de top de pe piata. 

Dupa ce ti-ai cumparat telefonul (sa presupunem ca ti-ai cumparat un Iphone 6 Plus) o actiune pe care trebuie sa o intreprinzi imediat este cumpararea unei folii, fie de sticla, fie de silicon (dar in general foliile de silicon sunt mai rezistente si protejeaza mai bine telefonul), in caz contrat poti sa ai neplacuta surpiza sa ti se sparga ecranul ceea ce inseamna schimbarea sticlei la Iphone 6 Plus, care te-ar putea costa ceva bani. Lucrul acesta poate fi evitat daca iti vei pune o folie (de silicon sau de sticla) la un service gsm imediat dupa achizitionarea telefonului.

Daca ai folie pe telefonul tau te scuteste de o cheltuiala in plus care te poate costa chiar pretul a 7 sau 8 folii in functie de pretul lor. Mult asa-i? Printre folii de protectie a telefonului se mai incadreaza si folia din plastic, dar aceasta nu este atat de buna ca cele de sticla sau de silicon, chiar daca este mai ieftina decat celelalte doua modele nu protejeaza bine telefonul tau. Desi ai o folie de plastic pe telefonul tau, daca il scapi poti sa ai surpriza ca tot s-a spart si nu ai evitat schimbarea sticlei la Iphone 6 Plus, astfel ca tot va trebui sa suporti o cheltuiala in plus. 

In cazul in care ti-ai scapat telefonul si nu ai avut folie trebuie sa stii ca faptul ca ti-ai inlocuit sticla nu garanteaza o aceeasi functionare a ecranului si poti sa ai ghinionul ca nu va mai functiona la fel ca inainte si vei regreta faptul ca nu ti-ai cumparat o folie care ti-ar fi protejat ecranul si nu s-ar fi spart cand l-ai scapat. 

Acestea fiind spuse, este deosebit de important ca dupa ce ti-ai cumparat telefonul sa iti indrepti atentia si catre o folie de protectie a ecranului pentru a evita cheltuieli in plus ivite dupa scaparea telefonul fara folie, care te-ar costa mult mai mult decat te-ar fi costat o folie. Daca ti la telefonul tau si nu vrei sa il strici, trebuie sa ai grija de el si sa mergi la un service unde sa iti puna o folie pe telefonul tau.