Redmi TV 70 mai lanseaza in India pe 17 septembrie, alte dispozitive inteligente pentru casa

Xiaomi isi extinde incet portofoliul de smart home din India, lansand produse care variaza de la becuri inteligente la produse de stil de viata si parafernalia casnica. Compania a inceput acum sa lanseze trailere in legatura cu lansarea unui nou produs in India, care s-ar putea dovedi a fi recent lansatul Redmi TV 70. Contul oficial de Twitter al Xiaomi India a renuntat la cateva indicii, sugerand ca Redmi TV 70 ar putea fi lansat in India, in cadrul unui eveniment din 17 septembrie, separat a trimis invitatii pentru un eveniment de lansare in Bengaluru in ziua in care compania chineza vinde deja o gama larga de televizoare inteligente din tara sub gama Mi LED si pare sa se angajeze pentru un alt plus pentru portofoliul sau de televiziune inteligenta.

Contul oficial de Twitter al Xiaomi India a impartasit un teaser care arata ceea ce pare a fi un televizor si mentioneaza cu atentie faptul ca data lansării ‘Smarter Living 2020’ este 17 septembrie. In timp ce Xiaomi inca este asteptata sa dezvaluie numele produsului care urmeaza sa fi lansat. Imaginea unei televizor cu lunele subtiri sugereaza faptul ca lansarea  Redmi TV 70 in India ar avea loc in cadrul respectivului eveniment. Un alt tweet sugereaza ca, de fapt, vor fi mai multe dispozitive inteligente pentru casa care se vor lansa in India la sfarsitul acestei luni. Ceea ce nu ar fi imposibil.

De asemenea, contul oficial de Twitter al Mi TV India a impartasit un mesaj care sustine ca compania a reusit sa aduca 40 de actualizari la gama sa de dispozitive Mi TV din India. Si, in timp ce aceasta este o realizare in sine, postul mentioneaza ca o stire mai mare va iesi din evenimentul de lansare din 17 septembrie. Imaginea care insoteste postarea respectiva arata din nou un televizor cu bezele subtiri dintr-un unghi, care s-ar putea dovedi a fi Redmi TV 70. 

Dupa cum am mentionat si maio sus, Xiaomi a trimis, de asemenea, invitatii pentru evenimentul de lansare al Smarter Living 2020 in Bengaluru pe 17 septembrie. Invitatii cu detalii si statistici similare in legatura cu actualizraile Mi TV pana in momentul de fata, dar si in legatura cu actualizari viitoare. Compania a anuntat ca Mi TV 4A Pro (49 inci), Mi TV 4X Pro (55 inci), Mi TV 4 Pro (55 inch) vor incepe sa primeasca actualizarea Pie incepand din  luna octombrie.

In special, Xiaomi a lansat recent o gama Mi TV cu ecran complet si un televizor Mural de 65 de inch, in China, iar acestea ar putea fi modelele pe care Xiaomi le aduce. Exista, de asemenea, unele modele Mi TV de 75 inch si 65 inch care nu au fost inca aduse in India, iar acestea ar putea fi modelele lansate in tara. Invitatia adauga ca, la evenimentul din 17 septembrie, toate acestea vor face ca „lucrurile sa devina mai mari si mai bune!”. Ramane de vazut in ce masura se vor putea bucura indienii de acest nou televizor pe care parca il asteapta cu sufletul la gura.